0
Usporedba
0
Favoriti
 • Prijavi se
 • Privatnost podataka

  Privatnost podataka

  Acquisitum Magnum je odlučan u zaštiti Vaše privatnosti. Mi koristimo podatke o Vama za procesiranje narudžbe i Vašeg što ugodnijeg kupovanja. Molimo Vas da pročitate više o našoj politici privatnosti.

  Zašto je kupovanje u Acquisitum Magnum trgovini sigurno? - Naš program na sigurnom serveru šifrira sve vaše osobne informacije i pohranjuje ih u bazu podataka koja je nedostupna neovlaštenim osobama, a brojevi Vaših Kreditnih kartica se ne čuvaju već koriste samo za pojedinačnu transakciju. - Proces zaštite uzima znakove koje ste unijeli i pretvara ih u dijelove koda koji se tada sigurno prenosi Internetom (SSL enkripcija podataka - Geothrust sigurnosni certifikat). - Uz svu elektroničku zaštitu, u koju imamo puno povjerenje, telefonski ili emailom Vas kontaktiramo po primitku Vaše narudžbe koju plaćate putem Kreditne kartice kako bi otklonili svaku sumnju u neovlašteno korištenje Vaših podataka.

  Koje informacije sakupljamo? Kako ih koristimo? Kad naručujete, mi moramo znati Vaše ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe. Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.

  Kako Acquisitum Magnum štiti informacije o kupcima? Kada ulazite u našu Internet trgovinu, dobivate poruku da ulazite u osigurane stranice, tj. da koristite siguran server. Program za sigurnost servera (Secure Socket Layer) šifrira sve informacije koje unosite prije nego su poslane nama. Uz to poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke od lokalnog neovlaštenog pristupa.

  Hoće li Acquisitum Magnum prikupljene informacije učiniti dostupnima trećim osobama? Acquisitum Magnum ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Vaše osobne podatke drugima!