0
Usporedba
0
Favoriti
 • Prijavi se
 • Kako se registrirati na ADM.hr?

  Kako se registrirati na ADM.hr?

  Kako se registrirati na ADM.hr?

    Kliknite na link za registraciju
  Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na „Registrirajte se“ u gornjem desnom kutu svake stranice. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

    Upišite svoje podatke za prijavu
  Upišite svoju e-mail adresu i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

    Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!
  Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se ADM.hr zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 4.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.

    Istražite i ostale pogodnosti
  Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.