0
Usporedba
0
Favoriti
  • Prijavi se
  • Potpun doživljaj igranja uz Logitech G seriju!
    19. 08. 2020.

    Potpun doživljaj igranja uz Logitech G seriju!

    19. 08. 2020.

    Logitech G gaming linija obiluje mnoštvom gamerske periferije u svojoj ponudi. Mi nastojimo svojim kupcima pružiti što kvalitetniju i pristupačniju opremu za gamere, stoga u našoj ponudi uvijek možete pronaći kvalitetnu Logitech ponudu. 

    Naša ponuda sadrži istaknute proizvode Logitech G serije kao što su: gaming slušalice G332 i G432, tipkovnice G213 i G413 i volan G29. Kako Logitech ističe, G serija je proizašla iz njihove strasti za tehnologijom i trudili su se omogućiti igračima da osvoje najbolje rezultate. Nastoje pomicati granice brzine, preciznosti i pouzdanosti svojih gaming uređaja, što se može i potvrditi spomenutim proizvodima. Na tržištu, Logitech se smjestio kao glavno uporište za gaming periferiju.

    Tražite li ugodne slušalice odličnog zvuka, Logitech G332 su pravo rješenje za vas. Ugodne su za nošenje tokom dugotrajnog igranja i rada, te imaju odličnu kvalitetu zvuka i mikrofona. Udobnost nošenja tih slušalica tijekom višesatnog korištenja je zbog kožne obloge koja ne stvara bol niti pritisak tokom nošenja. Praktične su i jednostavne za korištenje, a cijena im je vrlo pristupačna. S G332 slušalicama precizno ćete otkriti lokaciju neprijateljskih koraka pomoću Immerse tehnologije i dobiti prednost u omiljenim FPS igrama. Izvrsni omjer cijene i performansi razlog je preporuke ovih slušalica u mnogim recenzijama.

    Slušalice Logitech G432 imaju čist, prirodan i uravnotežen zvuk, što igrama daje autentičnost i realnost. Njihov kabel je dugačak 2 metra što daje dovoljno prostora za komfor. Kompatibilne su sa mnogim uređajima: PC, Mac, Xbox One, PS4 i Nintendo Switch. Njihova glavna odlika je udobnost i nakon nekoliko sati nošenja te mikrofon od 6 mm s kojim će Vas svi članovi tima kristalno čuti.

    Jednostavnog dizajna i potpuno mehanička, tipkovnica Logitech G413 za igranje i posao je vrijedna svake pažnje. Fokus kvalitete je na taktilnim Romer-G switchevima čiji je profil performansi poput mehaničke tipkovnice. Zbog njih su tipke 25 posto brže. Udobna je za dugotrajan rad i igranje. Ova tipkovnica je tanka i napravljena od lagane aluminijske legure. Ima podesive nosače sa gumenim stabilizatorima uz čiju pomoć možete lako pronaći kut koji vam odgovara.

    Logitech gaming tipkovnica G213 sadrži Logitech G Mech-Dome tipke koje su posebno prilagođene za pružanje vrhunskih performansi. Njena prednost je što je otporna na prolivenu tekućinu. Ima integrirani oslonac za ruku što ublažava umor i nelagodu i time produžava vaše igranje i rad. Sadrži kontrolne funkcije za izvedbu medija: play, pauza i mute. Ova tipkovnica je osmišljena da pruži napredne performanse i užitak u korištenju.

    Logitech volan G29 je prava poslastica za vožnju u igrama i dizajniran za savršeno iskustvo vožnje. Kompatibilan je sa PS4, PS3 i PC-jem. Realnost vožnje oživljava u svakom detalju njegove izvedbe. Sila dual-motora pojačava osjećaj proklizavanja guma i promjene terena. Težinu i izdržljivost daju kuglični ležajevi od punog čelika. Ručica mjenjača od nehrđajućeg čelika i podne papučice primjenjuju preciznu silu. Podna jedinica papučica sadrži gas, kočnicu i kvačilo.