0
Usporedba
0
Favoriti
 • Prijavi se
 • Često postavljena pitanja

  Često postavljena pitanja

  Često postavljena pitanja

  Česta pitanja Kako bismo olakšali snalaženje na našim stranicama, odgovorili smo na vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.

  Gdje mogu provjeriti je li proizvod kojeg želim dostupan za narudžbu?

  Na stranici, ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, isti nećete moći naručiti. Kako ADM.hr surađuje sa nekoliko dobavljača, postoji mogućnost da informacija o dostupnosti nije pravovaljano unešena na vrijeme. Iz tog razloga svaka nova narudžba bez obzira na odabir vrste i načina plaćanja biva postavljena u statusu "na čekanju", sve dok ADM.hr ne potvrdi dobavljivost artikala i dok kupac ne potvrdi narudžbu bili pismenim ili telefonskim putem.

  Kako mogu platiti svoju narudžbu? Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno, American Express, MasterCard i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke do 24 rate, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.

  Koliko je online plaćanje sigurno?

  Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to jamči vodeći svjetski SSL certifikat - VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki web shopovi.

  Kako da zatražim R1 račun za narudžbu?

  Nakon što sve željene artikle stavite u košaricu, prilikom pregleda same košarice klikom "Na blagajnu" otvoriti će Vam se stranica za odabir vrste i načina plaćanja kao i odabir dostave ili osobnog preuzimanja robe u trgovini. Ovdje možete i staviti kvačicu na "Želim R1 račun" ukoliko Vam je isti potreban. Ukoliko pod svoj profil niste unijeli podatke za R-1 iste možete i navesti po napomenu uz narudžbu. Kada narudžba bude isporučena, zajedno sa robom primiti ćete i R1 račun.

  Koji je trošak dostave?

  Cijena dostave za narudžbe do 2000 kn i ispod 25 kg težine je 45 kn, dok je dostava besplatna za narudžbe iznad 2000 kn. Pošiljke teže od 25 kg šalju se na trošak kupca ili se naplaćuje tržišna vrijednost dostave. Vrijedi za cijelo područje Hrvatske.

  Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?

  Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.

  Mogu li sam odabrati u koje vrijeme želim dostavu?

  Možete. Na koraku odabira dostave u polje „Napomena“ upišite u koliko sati vam odgovara dostava.

  Mogu li proizvod sam preuzeti, da ne plaćam troškove dostave?

  Možete. Na koraku odabira dostave odaberite „Osobno preuzimanje u trgovini“. Osobno preuzimanje moguće je u našoj trgovini tek nakon potvrde narudžbe o raspoloživosti artikala na adresi :

  PJ ADM Računala Prilaz Vladislava Brajkovića 4 10000 Zagreb

  Gdje se nalazi Prilaz Vladislava Brajkovića 4 i koje je radno vrijeme trgovine pogledajte ovdje.

  Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite na adm@adm.hr, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.