0
Usporedba
0
Favoriti
 • Prijava
 • Huawei MateBook X Pro
  19.2.2021.

  Huawei MateBook X Pro

  19.2.2021.

  Tržište premium ultrabook prijenosnika nikada nije bilo toliko preplavljeno kvalitetnim uređajima, a novi Huawei MateBook X nametnuo se kao izvrsna opcija u kraljevskoj kategoriji prijenosnika.

  Lagan, elegantan i veoma tanak, Huawei MateBook X postavlja nove standarde na poljima kvalitete završne obrade i kvalitete prikaza slike zaslona. LTPS LCD veličine 13.9 inča zauzima 90% aktivne površine prednjeg pročelja prijenosnika uz nevjerojatnu rezoluciju od 3000x2000 piksela s izvrsnih 430 nita maksimalnog osvjetljenja. Mnogi korisnici i recenzenti MateBook X Pro rješenja će se složiti da je taj podatak tvornički umanjen, tako da je subjektivan osjećaj više od 500 nit-a, što je impresivna brojka za jedan prijenosnik. Kao najimpresivniji epitet zaslona je 99,5% pokrivenosti u sRGB spektru koja će oduševiti i najzahtjevnije korisnike, pogotovo u sinergiji s touchscreen mogućnosti korištenja. Upravo te dvije specifičnosti nameću Huawei MateBook X Pro kao izvrsno rješenje za korištenje u Adobe-ovom paketu multimedijskih programa.

  Inovativna rješenja se nastavljaju u obliku mogućnosti korištenja USB-C utora za punjenje baterije prijenosnika, no po prvi put možemo iskoristiti identičan punjač kao i u Huawei pametnim telefonima, što je idealno rješenje za korisnike koji su u stalnom pokretu i zahtjevaju maksimalnu ergonomiju njihovog mobilnog ureda. Nastavna dodatna vrijednost Huawei uređaja dolazi do izražaja u obliku interakcije vašeg Huawei MateBook X Pro prijenosnika i Huawei mobilnog uređaja pomoću Huawei Share aplikacije koja omogućava jednostavan prijenos podataka, kao i kopiranje prikaza zaslona vašeg mobilnog uređaja na zaslon samog prijenosnika.  

  Poslovni korisnici će posebno cijeniti činjenicu da sam Huawei MateBook X Pro dolazi s dodatnim Huawei MateDock 2 rješenjem čiji će dodatni HDMI, VGA i USB-C priključci biti dobrodošla pomoć na svakom radnom stolu.

  Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uz kupovinu novog Huawei MateBook X Pro ultrabook prijenosnika uzmite Huawei Watch GT2 koji će Vas oduševiti atraktivnim dizajnom, predivnim zaslonom, izvrsnom autonomijom i mnoštvom popratnih senzora za praćenje sportskih aktivnosti i kvalitete sna. Uđite u svijet Huawei-a na najbolji mogući način, preskočite konkurenciju i maksimalno optimizirajte svoje buduće poslovanje.

  VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvorite Web trgovinu
  Mathema d.o.o.