0
Usporedba
0
Favoriti
 • Prijava
 • BitFenix midi tower kućišta
  1.2.2021.

  BitFenix midi tower kućišta

  1.2.2021.

  Jedan od najvažnijih koraka pri kupovini osobnog računala je odabir kućišta. Uz vizualni efekt, vrlo je važno obratiti pozornost na brojne druge značajke koje kvalitetno kućište može pružiti cjelokupnom radu osobnog računala.

  Prvenstveno je važna kvaliteta materijala kućišta te prozračnost, ali isto tako je važan vizualni efekt koji dobro dizajnirano kućište može postići. Iako se mnogo pozornosti posvećuje prednjoj strani kućišta, prozirna bočna stranica čest je odabir kod korisnika koji žele RGB osvjetljenje. BitFenix je predstavio novu distribuciju kućišta vrhunskog dizajna i najnovijih napredaka tehnologije. Nova distribucija je posvećena stvaranju naprednih gaming proizvoda, pa tako i kućišta nude najbolje u tom području.

  Nova distribucija BitFenix proizvoda predstavlja, između ostalih komponenti, sljedeće modele: BitFenix NOVA MESH SE TG, BitFenix NOVA MESH SE, BitFenix ENSO MESH i BitFenix Saber.

  BitFenix NOVA MESH SE TG odlikuje dobro uravnotežen dizajn s organiziranim unutarnjim rasporedom i s bočnom stranicom od kaljenog stakla debljine 4 mm. Jednostavna elegancija dizajna ovog kućišta sadrži brojne značajke koje poboljšavaju jednostavnost ugradnje i korištenja. Osim jednostavne ugradnje, materijal prigušuje buku, mrežasti filter za prašinu je velike gustoće te s dvostrukoim dizajnom dobro optimiziran za protok zraka. Uz to, navedeni filteri se lako skidaju radi čišćenja i održavanja. Ova SE verzija dolazi u četiri varijante boja koje mogu odgovarati osobnom stilu svakog korisnika: crno kućište s crnom mrežicom, crno kućište s crvenom mrežicom, bijelo kućište s bijelom mrežicom i bijelo kućište s ljubičastom mrežicom. Nova Mesh SE TG kućište dolazi s četiri predinstalirana Spectre ARGB 120 mm ventilatora za hlađenje koji izvanredno isporučuju vrhunsko hlađenje i odlično RGB osvjetljenje.

  BitFenix NOVA MESH SE nasljeđuje temeljne vrijednosti koje su postavljene za Nova Mesh liniju. Dizajn ovog kućišta nastavlja jednostavnu eleganciju u njegovom cjelokupnom izgledu. Unutarnja struktura je savršeno dizajnirana za pružanje odličnih performansi te se odlično uklapa u vanjski elegantni dizajn. Na prednjoj strani se nalazi mrežica koja ima ugrađeni najlonski filter i time sprječava ulazak prašine u sustav. Isti takav filter se nalazi i na gornjoj strani kućišta. Filter na dnu kućišta koristi da prašina ne ošteti napajanje. Svi filteri se i na ovom modelu lako mogu skinuti zbog održavanja i čišćenja. Unutrašnjost kućišta podržava ATX format matične ploče do 200 mm. 27-milimetarski prostor za upravljanje kablovima omogućava jednostavnije kabliranje. U Nova Mesh SE može se postaviti grafička kartica duljine do 315 mm.

  BitFenix ENSO MESH ima koncept čistog dizajna koji je dobro uravnotežen savršeno organiziranom unutarnjom strukturom i elegantnim vanjskim dizajnom. Sa strane ima ploču od 4 mm kaljenog zatamnjenog stakla. Sa prednje strane sadrži RGB efekte osvjetljenja koje okružuje mrežastu prednju ploču visoke gustoće. Sadrži 23-milimetarski prostor za upravljanje kablovima i omogućava prostor za grafičku karticu veličine do 340 mm. Podržava do dva ventilatora od 140 mm ili radijator od 280 mm, odnosno 360 mm sprijeda. Sa stražnje strane podržava ventilator ili hladnjak od 120 mm i do dva ventilatora za ispuhivanje vrućeg zraka od 120 mm na vrhu. ENSO također podržava do 160 mm visoki CPU hladnjak zraka.

  BitFenix Saber je dizajniran jednostavnim i elegantnim linijama. Odlikuje ga okomito brušena aluminijska prednji panel na kojoj se ističe elegantna vertikalna RGB rasvjetna traka. Nudi opsežnu podršku za najnovije komponente i rješenja za hlađenje. Bočna stranica od kaljenog stakla omogućava otvoren pogled na sustav, a brojne dodatne opcije pomažu održavati komponente dobro ohlađenima koje pritom zadržavaju prašinu izvan kućišta.