• Kako se registrirati na ADM.hr?

  Kako se registrirati na ADM.hr?


    Kliknite na link za registraciju

  Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na „Registrirajte se“ u gornjem desnom kutu svake stranice. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.


    Upišite svoje podatke za prijavu

  Upišite svoju e-mail adresu i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.


    Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!

  Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se ADM.hr zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 4.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.


    Istražite i ostale pogodnosti

  Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.