Digibyte rig
Artikala u košarici: 0
Ukupno:  0.00 Kn
Završi narudžbu Vaša košarica

Često postavljena pitanja

 • Česta pitanja
  Kako bismo olakšali snalaženje na našim stranicama, odgovorili smo na vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.

  Gdje mogu provjeriti je li proizvod kojeg želim dostupan za narudžbu?
  Na stranici, ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, isti nećete moći naručiti. Kako ADM.hr surađuje sa nekoliko dobavljača, postoji mogućnost da informacija o dostupnosti nije pravovaljano unešena na vrijeme. Iz tog razloga svaka nova narudžba bez obzira na odabir vrste i načina plaćanja biva postavljena u statusu "na čekanju", sve dok ADM.hr ne potvrdi dobavljivost artikala i dok kupac ne potvrdi narudžbu bili pismenim ili telefonskim putem.

  Kako mogu platiti svoju narudžbu?
  Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno, American Express, MasterCard i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke do 24 rate, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.

  Koliko je online plaćanje sigurno?
  Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to jamči vodeći svjetski SSL certifikat - VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki web shopovi.

  Kako da zatražim R1 račun za narudžbu?
  Nakon što sve željene artikle stavite u košaricu, prilikom pregleda same košarice klikom "Na blagajnu" otvoriti će Vam se stranica za odabir vrste i načina plaćanja kao i odabir dostave ili osobnog preuzimanja robe u trgovini. Ovdje možete i staviti kvačicu na "Želim R1 račun" ukoliko Vam je isti potreban. Ukoliko pod svoj profil niste unijeli podatke za R-1 iste možete i navesti po napomenu uz narudžbu. Kada narudžba bude isporučena, zajedno sa robom primiti ćete i R1 račun.

  Koji je trošak dostave?
  Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 2.000 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 2.000 kn, dostava se naplaćuje u jednokratnom iznosu od 45.00 kn.

  Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?
  Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.

  Mogu li sam odabrati u koje vrijeme želim dostavu?
  Možete. Na koraku odabira dostave u polje „Napomena“ upišite u koliko sati vam odgovara dostava.

  Mogu li proizvod sam preuzeti, da ne plaćam troškove dostave?
  Možete. Na koraku odabira dostave odaberite „Osobno preuzimanje u trgovini“. Osobno preuzimanje moguće je u našoj trgovini tek nakon potvrde narudžbe o raspoloživosti artikala na adresi :

  PJ ADM Računala
  Jordanovac 42
  10000 Zagreb


  Gdje se nalazi Jordanovac 42 i koje je radno vrijeme trgovine pogledajte ovdje.


  Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite na adm@adm.hr, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.