Playseat i FIA zajedno

Datum objave:  23.3.2018.
 • Gran tourismo


  Playseat i FIA su udružili snage kako bi napravili prvi certificirani simulator nakon kojega bi radili na razvoju cijele palete simulatora, a sve kao dio dugoročne zajedničke strategije.

  FIA je certificirala Playseat proizvode za službena prvenstva. Nova paleta simulatora poslužit će FIA kako bi se olakšala tranzicija novih talenata iz digitalnog u stvarni svijet i kako bi u auto sport privukli nove generacije entuzijasta i zaljubljenika u automobilske sportove. Playseat kao di strategije, najavljuje i eMotorsport simulatore koji bi bili napravljeni za Gran Tourismo prvenstva koja bi se igrala od kuće, na službenim eventima ili na bilo koje drugom mjestu na kojemu organizatori žele organizirati utrke.

  Položite za svoju digitanu trkaću licencu sa Playseatom

  FIA i Polyphony Digital Inc. stvorili su prvo digitalno FIA prvenstvo u Grand Tourismu. Grand Toursimo Sport time postaje veza između digitalnog i stvarnog svijeta i daje priliku svakom igraču da jednog dana postane i pravi vozač.

  Završite igru sa svim izazovima (Challenges) online i dokažite da poznajete vozačku etiketu i sigurnosne standarde profesionalnih vozača, i tako se kvalificiranje za stvarnu trkačku licencu.

  Pribavite svoju Digitalnu trkaču licencu sa Playseatom! Kontaktirajte Playseat na email: fia@playseats.com

  licence